diumenge, 4 de juliol de 2010

La crida constructiva de Xavier Sala-i-Martin: "Tots som un! "

Xavier Sala-i-Martin, -al centre- a la boda de dos amics del seu facebook, ahir.

L'ex tresorer de Barça i brillant economista català Xavier Sala-i-Martin (facebook i web) ha fet la següent crida als seus amics del facebook, molt crítics amb Sandro Rosell, per l'afer Cruyff:

" M'agradaria que el meu mur NO es convertis en un centre de critica constant a l'actual directiva del Barça. Nosaltres hem fet una bona feina... però es el torn de la nova directiva. L'oposicio patologica a Laporta no vas ser bona pel club. Això segueix sent cert ara: el Sandro és ara el president i us pregaria que NO utilitzessiu aquest mur de manera destructiva. Tots som un! Visca el Barça i Visca Catalunya Lliure"

Preguntat sobre les qüestions comptables posades en dubte per la nova junta de Sandro Rosell a la roda de premsa de divendres, ha estat contundent: "Nunca opino sobre las sandeces" i reforçant la seva crida ha afirmat "A qualsevol país civilitzat es donen 100 dies de gracia al nou president. Encara que no estiguem d'acord amb algunes de les seves decisions o afirmacions, sisplau siguem civilitzats."

.