dilluns, 12 de juliol de 2010

La guerra bruta del "Diari Gol" arriba a Messi


Us adjuntem un extracte del l'inversemblant article publicat pel Diari Gol, eina de la guerra bruta informativa del Rosellisme, signada en aquest cas sota el nom de Fabian Ortiz: Naturalment des del Bloc, donem una credibilitat zero a aquest escrit, però ens preocupa que el mitjà més Rosellista, parli del que pensa la Junta sense un desmentiment rotund del president.

La família Messi és motiu d’una certa preocupació

El que semblava un grup homogeni i unit podria no ser-ho tant. L’entorn més
pròxim del crack argentí preocupa a la junta directiva, perquè hi arriben males notícies


La referència comparativa més propera en el temps es diu Diego Maradona, però ningú s’ha atrevit fins avui a posar a Leo Messi al nivell de l’aleshores ‘Pelusa’ en matèria de vida privada.
Qualsevol comparació resultaria odiosa, desagradable i, a més, injusta. Allà on Maradona era un ‘tarambana’ que agradava d’envoltar-se de companyies poc edificants, Messi ha tingut sempre una gran cura a l’hora d’escollir als seus amics, protegit com estava pel seu entorn més pròxim, la seva família. Envoltat del seu pare, Jorge, de la seva mare, Celia Cuccitini, dels seus germans, cosins, nebots i algun amic visitant inhabitual, Messi ha dut fins ara una vida dedicada a divertir-se amb el futbol i a passejar, sortir a comprar o al cinema amb la seva xicota des de fa un parell d’anys, Antonella Rocuzzo, que viu i estudia a Barcelona. I és precisament aquesta relació, entre altres factors, el que ha dividit a la família Messi.
Una part del grup familiar entén que Leo s’ha precipitat a formalitzar la seva relació amb Antonella —qui, malgrat el seu nom i cognom, és argentina—, mentre que l’altra part defensa
la llibertat d’acció i decisió de la ‘Pulga’.

Rumors de casament

Antonella, que passa per ser una noia tan discreta com el propi Leo, s’ha mantingut sempre al marge de la vida pública que envolta al futbolista, i quan ha participat en algun acte relacionat amb l’activitat del Barça o de la selecció argentina ha estat per iniciativa del seu xicot. Aquesta discreció ha disparat tot tipus de rumors, entre ells el d’un suposat imminent casament abans que acabi l’any 2010, extrem no comentat per cap dels interessats.

Mentrestant, la nova directiva que presideix Sandro Rosell disposa d’informació referent a la família Messi que li ha creat certa preocupació. Si Leo ha estat el més gran fins avui i ha seguit una trajectòria sempre ascendent es deu en gran part a l’entorn familiar, una protecció que ara
podria esquerdar-se si no millora la situació interna, que té per una banda al pare Jorge, i per l’altra a una mare preocupada pel seu fill petit. "


Podeu trobar aquest "diari gratuït" en Pdf aquí

-