dissabte, 3 de juliol de 2010

Primers dies: Aprofundint la divisióEls dos primers dies de Sandro Rosell i la seva junta han estat suficients per a constatar que lluny del seu lema electoral "Tots som el Barça" el 39è president, sembla entestat en qüestionar aspectes importants de l'anterior junta directiva: El brillant resultat econòmic, el nomenament de Johan Cruyff com a president d'honor i una permanent cançoneta de manca de transparència, que acompanyada de la seva acció judicial contra Laporta, sembla marcarà una batalla permament contra els anteriors gestors del Club, tot i haver aconseguit el millor Barça de la Història.

Sorprèn també, la rapidesa amb la que ha tancat el partit del Gamper amb el Milà, especialista com és en l'organització professional d'aquesta mena de partits, sobta que no hagi guardat una mica les formes.

En els propers dies, se sabrà si buscava aquesta escena de la imatge amb Johan Cruyff o no, que de moment sembla que l'allunya del seu discurs unitari de campanya tot i que el web del club en el moment de publicar aquesta entrada encara tracta al mite holandès com a President d'Honor.Johan Cruyff tornant la insignia de president d'honor a les oficicines del Club, clicant la imatge podeu veure el vídeo.

3 comentaris:

dolors ha dit...

Que patètic!!! Deu meu... El que mal comença mal ...

Joan ha dit...

Amics,

No hauriem d'exigir que el nostre president d'honor parli català? o al menys que s'hi esforci una mica? tant catalanistes e independendistes que som pel que ens interessa...

Harold Graells ha dit...

Rosell, ETS un personatge que al pas que VAS, t'ho carregaràs TOT. I em pregunto, de que amb el nom del Barça has de demanar perdo al president d'Extremadura?? La teva responsabilitat corporativa i social es amb el Barça i Catalunya!! I la lloable feina del MOLT HONORABLE CRUYFF han aportat al Barça la seva forma i model d'èxit. I en Sandro no ets ningú per qüestionar-ho.