diumenge, 4 de juliol de 2010

A propòsit d'una nova enquesta a l'Avui-El Punt.

Sandro Rosell, ahir a Montserrat (foto i més informació a Sport.es)Durants el dijous 1 de juliol i divendres 2 de juliol, la nova web que integra les capçaleres dels diaris Avui i El Punt, va realitzar una enquesta als seus lectors on el resultat dels que pensen que la presidència de Rosell serà "mediocre" o bé "dolenta" sumen un 68,6 % contra un 30,4 % que esperen que sigui "bona" o "molt bona".

La mateixa enquesta de TV3 la nit electoral que va copsar amb molt d'encert la victòria de Sandro Rosell, preguntava també sobre la presidència d'honor de Johan Cruyff amb els resultats següents: un 48% dels socis el volien com a President d'honor i un 43% no el volien. I a un 8,8%, els era indiferent. En qualsevol cas, dins el 48 % del socis favorables a Johan Cruyff com a president d'honor, sembla evident per una qüestió merament matemàtica que estan també votants del nostre president, Sandro Rosell. Tots sabem què en pensa el mestre holandès i clicant la imatge podem sentir les seves declaracions.


I, és aquí on sen's mostren les dues qüestions més immediates que el president electe haurà de resoldre durant els cent dies de gràcia que té atorgats després de la seva victòria electoral: Esvaïr les pors dels socis desacomplexadament catalanistes espantants de les lloances dels mitjans de comunicació de Madrid i les del 48 % que donen suport a Johan Cruyff com a president d'honor del F.C Barcelona i que, sens dubte, deuen estar ben sorpresos de l'episodi viscut fins ara. Per si de cas Santi Nolla, del Mundo Deportivo, ja ha proclamat en aquest article "Vuelve el Entorno" la seva posició contrària a Cruyff. És possible que no hagi vist tota l'enquesta de TV3 ? Conexia que un 56,7 % del socis apostaven per la renovació del seu eternament qüestionat Txiqui Beriguistain?
.
No són les úniques qüestions pendents, atès que s'ha de veure com es desenvolupen els assumptes d'Ailanto Marketing LTD, recollits per Jordi Badia al seu Bloc Amb Sal i Pebre, i la seves possibles relacions i pactes amb els Boixos Nois, contraris a Laporta, que semblen que tornen a aparèixer. Però sí són les més immediates i ens donaran una pista de la capacitat del nou president de desactivar conflictes o pel contari de si continua entestat en el foment de la divisió. El temps ens ho dirà.
.

2 comentaris:

dolors ha dit...

S'estima més no està al mig... es del tot comprensible... una eina menys per tocar el nassos al soci que no l'ha votat...

El Crostó ha dit...

Jo de moment li dono 100 dies de gràcia, tot i que el seu començament és totalment decebedor.