diumenge, 25 de juliol de 2010

Que tinguem sort: "Els nefastos primers dies del Sandro Rosell"


Els primers dies de presidència del Sandro Rosell estan essent nefastos. Tot allò que va prometre durant la campanya s'ha vist que eren mentides. Recordo que va dir que ell no hauria fitxat el Villa a aquell preu. Doncs ara resulta que valdria el doble. El que criticava que el Barça no sabia vendre es treu de sobre el Txigrinski per 10 milions menys del que va costar. Un "gran" negociador, sí. En canvi, fitxa per 10 milions + variables a un brasiler (què estrany, un brasiler!) de nivell mitjà, que no sap defensar i que es lesiona cada dos per tres. I tot això, diu, amb el consentiment del Guardiola. Sí, segur. Tan convençut està l'entrenador d'aquest projecte que només ha firmat per un any, i perquè va donar la seva paraula de fer-ho. El Rosell, recordem, va dir que aconseguiria que el Guardiola renovés per 6 anys. Ara, s'ha tret de la màniga que és el mateix renovar per un any i anar-ho fent així cada any que firmar per 6 amb l'opció de marxar cada any. Doncs no. Quan una persona firma per 6 anys, per molta opció de rescindir el contracte que hi hagi, significa que veu un llarg recorregut en el projecte, que hi creu. En canvi, quan només ho fa per 1 any, vol dir que no ho veu gens clar. L'intervencionisme rosellista ja ha sortit a la llum: es treu de sobre un fitxatge expressament demanat pel Guardiola i en fitxa un altre que tampoc era cap prioritat. Abans, el Guardiola demanava i el President intentava fitxar. Ara, és el Rosell qui escull i, després, consulta a l'entrenador. Un canvi de sentit que denota intervencionisme. Això sí! No pensa fer cap esforç per a fitxar el Cesc, una demanda expressa de l'entrendor. L'estúpida excusa, que les relacions institucionals amb l'Arsenal estan fotudes. Davant la seva incapacitat, a culpar els altres!
També hem sentit el Javier Faus parlant de "problemes de tresoreria". Han generat un alarmisme inexistent. Tots els Clubs tenen deutes. I no passa res si tens uns ingressos potents que ajudin a no augmentar-lo. El Barça ingressa més de 400 milions cada any. Per tant, no hi ha cap perill. El Sala i Martín ja va contestar aquesta mentida i va deixar en evidència l'equip del Rosell. Els mou tan el ressentiment contra l'anterior junta qui fins i tot han canviat el nom de "Barça Atlètic" pel de "Barça B", com en l'època del Núñez. No, no pinta gens bé la cosa.

Bloc: Que tinguem sort
-

3 comentaris:

Screwdriver ha dit...

Cespedes, no és aixó company, no es aixó. Tant odi i tanta rancunia contra el resultat de la democràcia a Can Barça no pot ser bo. I tú et dediques a censurar els comentaris que no són favorables a Laporta o anti-Rosell. Trist.

Jordi ha dit...

Si parleu sense insults no es censura res

Montecristo ha dit...

Ja diràs on eren els insults en l'escrit que vaig penjar sobre Xavier Sala, i que vas eliminar?
Tot depend de com es miri i es justifiqui. En Xavier Sala NO va deixar en evidència al Javier Faus (curiòs que ara es digui en castellà) i al Sandro.
El Barça pot ser el club que més ingressi però també el més malgasta.
I la prova més gran dels problemes econòmics del nostre Barça, és que tinguessin prepara a punt de signar el crèdit sindicat de "només" 150 milions d'euros.
Si tot era tant meravellòs, i has generat tants beneficis, alheshores perquè estas demanant un crèdit d'un terç del pressupost?